Kategorie receptů
- Autor: alenavlachova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Makrela uzená | 250 |
Jihočeské pomazánkové tradiční pažitka | 40 |
Cibule | 37 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Dochucovadla:
citron,sůl
Energetická hodnota celkem: 3695 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1232 kJ
Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
pomazánkové máslo,vykostěná makrela , cibule se rozmixuje,přidá nakrájené vařené vajíčko, ochutí citronem a osolí dle chuti,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.